زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم روسیه: قطعنامه شورای حکام علیه ایران مخرب و بی‌ارزش است آمادگی اتحادیه اروپا برای تشدید فشارهای تجاری علیه چین

ظریف: واشنگتن با اینکه عضو برجام نیست، دنبال استفاده از «مکانیسم ماشه» است

وزیر خارجه ایران در یک پیام طعنه آمیز به وزارت خارجه آمریکا که مدعی شده واشنگتن به دلیل آنکه یکی از شرکای برجام بوده، اجازه استفاده از «مکانسیم ماشه‌» را دارد، گفت، ترامپ خیلی وقت پیش شراکت آمریکا در برجام را لغو کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی طعنه آمیز به واشنگتن در صفحه توییت خود به توافق میان «تد کروز» عضو کمیته روابط خارجی سنا و «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا برای استفاده از «مکانیسم ماشه» علیرغم خروج یکجانبه واشنگتن از برجام، واکنش نشان داد.

 

وزیر خارجه ایران در یک پیام طعنه آمیز به وزارت خارجه آمریکا که مدعی شده واشنگتن به دلیل آنکه یکی از شرکای برجام بوده، اجازه استفاده از «مکانسیم ماشه‌» را دارد، گفت، ترامپ خیلی وقت پیش شراکت آمریکا در برجام را لغو کرده است.

 

ظریف در یک پیام توییتری در این خصوص نوشت: «برداشتن گام بی‌سابقه برای تنبیه آن‌هایی که به دنبال تبعیت از شورای امنیت سازمان ملل هستند، برای این وزارت خارجه آمریکا کفایت نمی‌کند. هم‌اکنون (وزارت خارجه آمریکا) مدعی شده است آمریکا به واسطه آنکه یکی از شرکای برجام بوده، می‌تواند از مکانیسم ماشه استفاده کند».

 

وزیر خارجه ایران سپس به واشنگتن یادآوری کرد که به صورت یکجانبه از برجام خارج شده است و نوشت: «خبر فوری: دونالد ترامپ (رئیس‌جمهور آمریکا) صراحتا خیلی وقت پیش، مشارکت آمریکا (در برجام) را متوقف کرد».

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار